Актрисата от “Приятели”, която нарече Матю Пери “смел”

Маги Уилър, актрисата, популярна най-вече с ролята си на Джанис от “Приятели”, изключително ласкаво се изказа за своя колега, и романтична половинка от сериала, Матю Пери. Маги нарече актьора “смел”, имайки предвид преживяванията, които той споделя в автобиографичната книга, която издаде наскоро.
Звездата от “Приятели” реши да разкрие пред целия свят дългогодишните си проблеми с алкохола и наркотиците в откровената книга “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”. В нея той описва доста трудни, дори ужасяващи моменти от живота си, сред които дори сблъсък със смъртта.
Точно това накара Маги да направи изказването си пред New York Post, добавяйки и, че намира книгата на Матю изключително трудна за четене. Казва дори, че се учудва как той е успял да оцелее през годините на злоупотреба, буквално “в немислимото”.
“Имаше толкова изумителни откровения за хилядите начини, по които Матю е страдал, докато се опитва да се справи със зависимостите си. И мисля, че е свършил страхотна работа, щом е успял. Гордея се с него и съм щастлива, че е тук, сред нас, че говори открито и дори написа книга. Така със сигурност ще помогне на много хора в подобно положение”, добавя Маги.
Актрисата бе категорична, че независимо през какво е преминавал Матю в личен план, той винаги е бил абсолютен професионалист на снимачната площадка. “Сега си давам сметка, че дори когато е бил на дъното, той винаги се появяваше за снимките на “Приятели” в целия си хумор, блясък и талант. Винаги е бил на 100 процента.”
Самият Матю наскоро разкри пред E! News колко е бил трогнат от публичната реакция към книгата му. Каза, че се е страхувал до известна степен да бъде толкова откровен, но и че е щастлив да помогне на хората, борещи се със зависимостите. А най-голямо удовлетворение е получил в момента, в който е разбрал, че след прочитането на книгата, петима души са се регистрирали в рехабилитационни центрове, при това още на следващия ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко добре изглежда Марта Стюарт на 81

Марта Стюарт е доста популярна в щатите. По нашите ширини може и да не ни е толкова позната, но това е просто защото едва ли гледаме американска телевизия. В САЩ е много разпознаваема, защото все пак е успешна бизнесдама, писателка и телевизионна личност. Освен това е доста любопитно да я видим колко […]