Когато на принц Уилям му се наложи да готви

На фона на суматохата около автобиографичната книга на принц Хари и всички обвинения към роднините му в нея, животът на работещите членове на кралското семейство продължава. Без да коментират Spare, принц Уилям и Кейт Мидълтън се впуснаха в обичайните си ангажименти.
Принцесата на Уелс посети детска градина в Лутън, който предлага безплатни програми за обучение и е доказала ефективността си до момента. По същото време пък принцът пък посвети част от времето си на готвене, докато беше на гости на благотворителната организация Together as One в град Слау.
Ден след това 40-годишният Уилям продължава с работните задачи. Той се появи в Depaul в Лондон – организация, която работи с различни общности из цяла Англия за предотвратяване и намаляване на бездомността.
Уилям е загрижен за тази кауза още от дете, когато принцеса Даяна ги води заедно с принц Хари на няколко посещения в приюти за бездомни хора. Сега той е патрон на две организации, които се борят с проблема – The Passage и Centrepoint.
Уилям многократно се е занимавал с инициативи именно за тази кауза. По случай 40-ия си юбилей той даде интервю за изданието The Big Issue, което се продава единствено от бездомни, и дори сам се включи като продавач по улиците за няколко часа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кристиан Костов с нервен срив, призна страшни неща ВИДЕО

Наскоро Кристиан Костов притесни сериозно феновете си, защото сподели на стори в Инстаграм профила си, че е минал през нервен срив. Певецът, който единствен до този момент докара България до второ място на “Евровизия”, заяви, че не харесва тялото и лицето си. “Имах нервен срив, защото постоянно мисля, че никога няма да обичам […]

Subscribe US Now