Билалов си глътна граматиката! Людмила от “Ергенът” се появи в “Стани богат” и… СНИМКИ

За Михаил Билалов не знаем, но зрителите на “Стани богат” със сигурност са се шокирали от появата на една от най-скандалните и коментирани участнички в риалити формата “Ергенът”.

Става дума за Людмила, която така и не успя да се пребори за сърцето и вниманието на “най-желания ерген” Виктор Стоянов. Блондинката обаче, бе запомнена с постоянните си коментари за всичко, което се случва наоколо, както и с непрестанните си физиономии.
Людмила от “Ергенът” го закъса здраво, гаджето й вече се… СНИМКИ

В “Стани богат” тя бе в публиката, за да подкрепи майка си Деница Костадинова, която направи задоволителна игра и в крайна сметка си тръгна с 2000 лева от шоуто.
Не е за вярване кой се оказа бащата на Людмила от “Ергенът” СНИМКА
“Тя мечтае за магистратура във военната академия, защото обича всичко да е под неин контрол. Определя се за безсмъртна, след като 17 години е била управител в световна верига за бързо хранене. В момента работи като мениджър в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а дъщеря й е истинска риалити звезда”, така представи майката на Людмила Билалов.
А към Люди, която седеше в публиката, водещият се обърна с: “Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза “Няма логика”. “Всъщност изразът е “Логика няма”, контрира го веднага блондинката, която за изненада на мнозина, се оказа и участник в друго предаване – “Последният печели” по БНТ през 2020 г./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мона Гочева разкри пола на второто си дете

Преди няколко месеца, през лятото, Мона Гочева реши, че е време да сподели с последователите си в социалните мрежи, че е бременна. Със снимки от плажа тогава тя, съпругът ѝ Радослав Гочев и синът им Никола, дадоха да се разбере, че семейството им ще се увеличи с още един член. […]