Ясна е победителката от “Ергенът” 3, а Наум Шопов даде последната роза на…

Снимките на “Ергенът” 3 приключиха и екипът на най-хитово риалити предаване вече е в България. Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до последния епизод през проблетта коя този път е спечелила любовта на бизнесмена Александър, но така или иначе победителката вече е известна.

Този път снимките на “Ергенът” не бяха в Турция, а на остров Родос в Гърция. Луксозното имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на бизнесмена Александър Младенов, има дори хеликоптерна площадка. Сценаристката Ваня Щерева използва връщането си у дома, за да се види с приятеля си Юлиан Вергов.
Водещият Наум Шопов пък се пошегува, че вече трета година той е големият печеливш в предаването, което си е самата истина. Бившият доктор се появява за кратко, колкото да обяви идването на Ергена и има достатъчно време за себе си и семейството си, което също го придружава в Гърция, като заедно с това взима сериозен хонорар, пише “Хотнюз”.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Naum Shopov (@shopov)

Той публикува снимка от летището на Родос, на която виждаме половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното“ – написа потомственият актьор.
Другата новост е, че Теа Минкова също се включи в работния процес. Двамата с Наум заснеха онлайн изданието на романтичното риалити. „Мега яко стават снимките, защото интервюираме момичетата, които си тръгват от имението. Ще станете свидетели на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод“ – споделиха Теа и Наум в началото на октомври, докато използваха един от почивните дни за разходка на малко познатия гръцки остров Сими./show.blitz.bg

Александър Младенов
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата Мис Италия е 19-годишна студентка по медицина

Това лято Франческа Берджезио е обявена за Мис Пиемонт и с това си спечелва правото да се яви и на Мис Италия. Прави го и успява да отвее всяка конкуренция. Новата най-красива италианка – Франческа Берджезио е на 19 години и освен красива, е и амбициозна млада дама. Тя вече […]

Subscribe US Now