На “Тича” посрещнаха Георги Илиев с транспарант

Admin

Публиката на “Черно море” показа подкрепа към Георги Илиев, който се завърна на “Тича”, като играч на “Локомотив” Пловдив.

Бившият капитан на “Черно море” заедно с още 5-има други футболисти на „моряците” бяха ненадейно извадени от групата за решителния мач срещу Лудогорец от последния кръг по подозрения в симулативна игра срещу ЦСКА (1:3) 20 дни по-рано. Шефовете на варненския тим взеха това решение вследствие на тест с полиграф, на който подложили отбора. Лудогорец спечели домакинството си срещу отбора на Илиан Илиев с 4:1 и за 8-и пореден път стана шампион на България.

Фенове на домакините издигнаха плакат в подкрепа на Илиев с неговия лик и надпис: “Жоро Илиев завинаги един от нас. Капитанът е един, предатели много. 100 процента доверие, обич, признателност”.

Next Post

Кастинг за Мис Варна ще се проведе на 21-и юли

Кастинга за МИС ВАРНА 2019, ще се състои на 21 юли – неделя от 17.00 часа във Варна Мол, ет.1/ до магазин Puma/ Екипът на Агенция VIP FASHION GROUP търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, […]

Subscribe US Now