Ето я щерката на Анелия и Коко Динев като абитуриентка! СНИМКА

Анелия е на седмото небе от щастие, тъй като тази година нейната дъщеря Ивон е абитуриентка. Певицата показа снимка от бала на щерката, която се е спряла на черна рокля. 

Изпълнителката на “Погледни ме в очите” е видимо щастлива да види дъщеря си пораснала и да може да поеме живота си в свои ръце. Балът на момичето със съучениците й е минал, но тепърва предстои събиране с роднини и приятели. 
Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същият ден е… СНИМКИ
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by A N E L I A (@anelia_official)

“На добър път порастнало дете… Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш  Обичам те”, написа Анелия в социалните мрежи. 
Певицата е подготвила шумно празненство за бала на дъщеря си, но се надява и таткото Коко Динев да помогне финансово и да покрие част от сметките.
Много колежки на Анелия се включиха с пожелания за порасналата Ивон. Сред тях са Джена, Есил Дюран, Гергана, народната певица Ивелина Колева и т.н./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сами от "Фермата" и Мила от "Сървайвър" чакат бебе СНИМКА

Сами Хосни от “Фермата” и Мила от “Сървайвър” са гаджета от години, а изглежда са решили да преминат към следваща сериозна крачка.  Мила все още си чака предложението за брак, но пък то може и да дойде сега, след като двамата ще стават родители за първи път.        […]