Пакостите на Андрю Тейт

За Андрю Тейт забавните закачки приключиха, когато миналият месец с Грета Тунберг си размениха реплики онлайн. Декември всъщност беше доста лош месец за бившия кикбоксьор.
Той е на 36 години, роден е в САЩ, но се мести в Обединеното кралство, където гради успешна кариера като кикбоксьор. Андрю Тейт обаче е и една доста провокативна личност. Ето защо.
През 2016 г. е отстранен от британския Big Brother заради видео, в което напада жена. Той е скандален и с изказването си, че жените трябва да “носят отговорност” за сексуалното насилие, на което стават жертви. След като стана известен, Twitter първо премахна профила му, но след това го възстанови.
Въпреки неморалните си действия и изказвания, Андрю Тейт си печели популярност, особено сред младите мъже, като демонстрира “мъжествеността” си и луксозния си начин на живот.
Миналият месец обаче той беше задържан заедно с брат си Тристан по разследване за обвинения в трафик на хора и изнасилване. И двамата обаче отричат да са извършвали деянията. Въпреки това властите подозират, че братята са управлявали “организирана престъпна група”. Полицията ще ги задържи за период от 30 дни, след като съдът отхвърли искането на Андрю Тейт за прекратяване на задържането му в Румъния.
По думите на полицията след арестите от 29 декември са идентифицирани шестима души, за които се смята, че са били “сексуално експлоатирани” от въпросната “организирана престъпна група”. Жертвите вероятно са били “вербувани” от Андрю Тейт и брат му и са били примамени. След това са били принудени да изпълняват порнографско съдържание, като са били заплашени с насилие, пише BBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Подобрява ли се Джеръми Ренър след инцидента

За Джеръми Ренър новата година не започна по най-добрия начин. На 7 януари той трябваше да отпразнува 52-ия си рожден ден в болницата, тъй като още на първия ден от 2023 г. бе транспортиран до там с хеликоптер след претърпени гръдна травма и ортопедични наранявания. Наложи се още на следващия […]