Нови обвинения срещу Винс Макмеън

Преди няма и месец стана ясно, че Винс Макмеън ще се оттегли от поста си на изпълнителен директор на Световната федерация по кеч, докато тече разследване срещу него.
То е защото се смята, че е имал връзка с бивша служителка, на която е платил около 3 милиона долара, за да не се разчуе историята. Е, само няколко седмици по-късно разбираме, че положението е още по-сложно.
Според Wall Street Journal, Винс Макмеън е платил общо 12 милиона на четири различни жени, които са работели за WWE, за да не стане ясно, че е имал връзка с тях. Макмеън и въпросните жени са подписали споразумения, според които те нямат право предявяват каквито и да било претенции към него.
Тези пари са платени в период от 16 години. Докато не се изясни ситуацията, Винс няма да заема ръководна позиция във федерацията, но ще продължи да се грижи за съдържанието и да излиза на ринга, за да забавлява хората, пише CNN.
През това време неговата дъщеря Стефани Макмеън ще е на поста изпълнителен директор на Световната федерация по кеч.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джена пред БЛИЦ TV: С две деца вече ми е по-лесно, аз съм една щастлива мама

Фолк звездата Джена се завърна на музикалната сцена след като стана майка за втори път. Гласовитата изпълнителка стана майка на момиче на 20 април, а преди два дни представи чисто нова песен, с която ще обикаля нощните клубове през лятото.  Наш репортер бе поканен на снимачната площадка на “Пияни нощи”, […]