Неочаквано: Връщат с подписка Гатьо в “Игри на волята”

Бившият командос Пеньо Гатевски – Гатьо се раздели с мечтата да спечели първото място в “Игри на волята”, а отпадането му предизвика бурни вълнения и в социалните мрежи, където даже се случва нещо много любопитно.

Както е известно, Гатьо отпадна в тежък елиминационен дуел срещу бившия футболист и настоящ модел Благомир Мастагарков от племето на Старейшините. Гатьо се бори до последно на трудното трасе, но бе изпреварен в последната част от битката.
Ужас: Гатьо оцелял под дъжд от куршуми, пленили го талибани и…

Пътят на бившия командос в “Игри на волята” 5 не беше лек, а в самото начало на участието си той беше част от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите, където се превърна и в неформален лидер. След грешен залог на червените във втората кастинг битка обаче, Гатьо беше пленен от Амазонките, което и изцяло промени стратегията му в играта, превръщайки го в един от любимците на публиката.
Ето я блондинката, родила две деца на Гатьо от “Игри на волята” СНИМКИ
Въпреки че даде всичко от себе си, за да бъде полезен на Амазонките, Гатьо никога не се отрече от Гладиаторите и до края на участието си в екстремното риалити не облече жълт екип.

“Ей сега наистина ще Ви падне рейтинга ;)) Много хора гледаха предаването само заради Гатьо”, пише гневен зрител, ядосан от развоя на събитията и отпадането на Гатьо. “Много жалко, че отпадна! Създаваше хубава атмосфера в предаването!”, се казва и в друг коментар.
Фен на командоса дори предлага да се направи подписка за неговото връщане, макар че трябва да знае, че предаването е заснето още през юни и това няма как да се случи./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

55-годишният Уил Смит наруши мълчанието си, след като съпругата му Джейда Пинкет Смит публично разкри, че са били разделени през последните седем години за първи път тази седмица. Актьорът отговори на искане за коментар от New York Times и разказа какво е научил от новите мемоари на актрисата, озаглавени Worthy. […]

Subscribe US Now