Голям екшън събира Мария Бакалова и Валери СНИМКИ

Голям екшън събира Мария Бакалова и синът на олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева – Валери, когото познаваме от участието му в “Игри на волята”.

Любовта между единствената българска актриса, номинирана за “Оскар”, и мускулестият мачо пламнала в съседна Гърция, където звездите работят по реализацията на “Мръсни ангели”. На снимачната площадка 26-годишната бургазлийка влиза в ролята на лекар, но всъщност е военна под прикритие, а Валери е каскадьор.
Мария Бакалова се показа без сутиен и подлуди мъжете СНИМКА 18+

“Аз също не знам точно какво се случва с тях.  Млади са, нека изживеят това, което има между тях”, коментира Мария Гроздева пред “Галерия”.
В края на миналата година стана ясно, че стартът на снимките на,,Мръсни ангели”, режисиран от култовия режисьор Мартин Кембъл, ще бъде в Мароко, а по-късно, в началото на тази година екипът ще се прен се в новото студио на “Ню Бояна” в Гърция. Филмът разказва за група жени войници, която на фона на изтеглянето на войските на САЩ от Афганистан е изпратена в страната с тайна мисия. Целта им е да спасят група тийнейджъри, приклещени между Ислямска държава и талибаните.
Посякоха жестоко Мария Бакалова, тя не може да повярва на случилото се СНИМКА
Във филма участват холивудски звезди като Ева Грийн и Руби Роуз, които влизат в главни роли. Именно с тях си партнират нашенците, които преди дни загатнаха за първи път, че помежду им има нещо повече от приятелcтво.
Наскоро в своя Инстаграм профил актрисата сподели снимка на красив букет от червени рози от “Свети Валентин”, а по-късно и общ кадър с любимеца от малкия екран, след което тръгнаха и слуховете за връзката им.

В момента Валери е студент пета година по право, но засега не планира да работи като адвокат. Повече го влекат каскадите в киното и дори изкарва курс в “Ню Бояна Филмс”. “При него трябва да има екшън, движение и затова не го виждам зад бюро ката адвокат. Не е такъв тип. Освен това нямаме юристи в семейството. Дори когато влезе да учи тази специалност  в СУ “Св. Климент Охридски”, с баща му много се изненадахме”, разкрива още Гроздева.
Валери е закърмен със спорт. На 4 години майка му го записва на спортна гимнастика, по-късно минава през плуване, хокей, баскетбол, лека атлетика и дори футбол. От две години се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд, като е в един отбор с най-добрата ни състезателка в този спорт Александра Жекова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Каква е истинската причина за напускането на Стефани Разсолков от Survivor 7

Седмият сезон на Survivor стартира доста бурно и изненадващо. Няма изненада обаче в това, че обстановката на острова се очакваше да е тежка и се предполагаше, че всички участници са взели това предвид преди да се решат да се впуснат в състезанието. Докато сега на тях им предстои да свикват […]

Subscribe US Now