Отмъщението, което синът на Брад Пит му е подготвил

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли може все още да не е окончателно финализиран, но отдавна е ясно едно – връщане назад няма. Сложни са отношенията не само между съпрузите, но и между актьора и неговите деца. А най-голяма се оказва враждата със сина му Мадокс.
Порасналото момче, което вече е 19-годишен млад мъж и често придружава майка си на различни светски събития, от години не поддържа отношения с баща си. Всичко започва с една случка в частен самолет през 2016 г., за която се говори, че включва и физическо насилие от страна на Брад Пит.
А сега Мадокс е готов да разкаже цялата истина от своята гледна точка не само за закритите заседания по бракоразводното дело, но и в книга. Според източници, цитирани от ОК, младежът води преговори с издателска къща за публикуването на мемоари, в които описва сложните взаимоотношения със своя известен родител.
Твърди се, че книгата ще бъде озаглавена “Скъпи татко” и ще представи “разказ от първа ръка за върховете и паденията, триумфите и премеждията” на тази двойка баща и син. И напълно очаквано на книгата се възлагат големи надежди да се превърне в бестселър. Какво обаче мисли Брад Пит за тази идея е друг въпрос…
След като свидетелства срещу баща си в съда през 2021 г., Мадокс изрази пред властите и желанието си да премахне фамилното си име Пит, точно както направи и сестра му Захара. А напоследък се занимава все повече с кино, освен че учи биохимия. И изглежда не се притеснява отново да привлече всички погледи към себе си, и то с нещо толкова лично.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременна ли е Гала?! Водещата си каза всичко

Въздесъщата Гала направи много интимни признания в движение в ефира на Нова тв. Темата бе повече от лична – кърма и бременност. Преди това пък в предаването се говореше за това, колко е гадно на една жена да се честити бременността, когато тя всъщност е просто напълняла. „Абе други теми […]

Subscribe US Now