Принцеса Шарлийн и една среща с папата

В последните седмици принцесата на Монако сякаш се опитва да навакса месеците, в които беше принудена да остане далеч от княжеството заради здравословни проблеми. Тя участва в обществени събития, среща се с туристи и се радва на успехите на децата си.
А ето че Шарлийн направи и първото от доста време посещение извън Монако.
44-годишната принцеса и принц Алберт пристигнаха на аудиенция във Ватикана във вторник, 20 юли. Двамата се срещнаха с папа Франциск в двора на апостолическия дворец Сан Дамазо.
За разлика от посещението й във Ватикана през 2016 г., този път Шарлийн беше заложила изцяло на черен тоалет – елегантна рокля Terrence Bray, комбинирана с голямо бижу с кръст и мантила. Само бежовите обувки на ток Louis Vuitton правеха изключение.
Обичаят за аудиенция при папата повелява посетителите от женски пол да са облечени в черно. От правилото обаче има изключение за някои кралски особи от католически страни – те имат право да носят бяло, както направи и Шарлийн преди шест години.
Това е така наречената “Привилегия на бялото” (Privilege du Blanc), уточнява се в популярния Instagram профил Dress Like A Princess.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мрежата е неутешима, това е последната следа от Денис Теофиков ВИДЕО

Вчерашният ден бе изключително тъжен за семейството и приятелите на Денис Теофиков, тъй като това е първият му рожден ден на небето. Талантливото момче остана завинаги на 21 години, а рожденият му ден бе изпълнен с мъка за най-близките.  Баща му удържа на обещанието си да пусне непознати досега песни […]

Subscribe US Now