Мрежата е неутешима, това е последната следа от Денис Теофиков ВИДЕО

Вчерашният ден бе изключително тъжен за семейството и приятелите на Денис Теофиков, тъй като това е първият му рожден ден на небето. Талантливото момче остана завинаги на 21 години, а рожденият му ден бе изпълнен с мъка за най-близките. 

Баща му удържа на обещанието си да пусне непознати досега песни от сина си и навръх неговия рожден ден се появи уникална балада, която разтърси из основи неговите верни почитатели, които все още не могат да приемат факта, че Теофиков не е сред живите. 
 

“Миг без теб” е озаглавено парчето на Денис, което така и не успя да види бял свят преди неговата смърт. Родителите на талантливото момче са решили да пуснат всички записи на сина си, дори и такива, които са необработени в студио и в много суров вариант, за да държат името му живо. 
Припомняме, че на 24 октомври Денис Теофиков полетя от апартамента на своя приятел и с това приключи земния си път. Официалната версия води към самоубийство, но негови приятели отказват да повярват, че сам би погубил живота си по толкова жесток начин./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брад Пит обу пола

Напоследък Брад Пит не спира да ни изненадва. Само преди два дни, 19 юли, актьорът неочаквано се появи в Instagram. Въпреки че става въпрос за кратко видео в профила на филма “Убийствен влак”, звездата изуми феновете си. Все пак Пит няма профил в социалните мрежи и най-малката изява там предизвиква […]