По-възрастен мъж хвана Крисия за дупето и предизвика скандал в мрежата СНИМКА

Талантливата певица Крисия си навлече гнева на хората, след като в социалните мрежи се появи скандална снимка, на която наричащият себе си “пиар на звездите” Наско Лазаров я е прегърнал по доста странен начин. 

Негативите по-скоро са насочени към Лазаров, който е поставил ръцете си върху задните части на малката изпълнителка, която прослави България на детския конкурс “Евровизия”.  
Явно Крисия не е съвсем съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, но пък качи и противоречиво видео, с Ариана Гранде.  На него певицата е прегърната от пастор, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си. 

Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно. Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое “дете” и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения. 
“Отвратителни сте всички”, написа на английски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram. 
“Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже “ние” българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне”, пише тя./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

В какво обвиниха Доналд Тръмп някои от бившите му служителки

В края на декември 2022 г. комисията на Камарата на представителите, разследваща нападението на 6 януари срещу Капитолия на САЩ представи язвителен доклад, който обвинява “един човек” – бившия президент Доналд Тръмп, за подбуждането към насилие, за да се опита да задържи властта. Сега стана ясно, че според бивш сътрудник […]

Subscribe US Now