Нина Добрев, както не сме я виждали

Нина Добрев и Шон Уайт са наистина сладка двойка и просто очакваме момента, в който двамата ще решат да направят връзката си още по-сериозна.
Въпреки че преди време дадоха да се разбере, че все още им е рано за брак, двамата изглеждат много щастливи и не спират да обикалят света и да се забавляват заедно. Направиха го и преди броени дни, когато като двойка отбелязаха Хелоуин по възожно най-готиния начин –  с подходящи костюми, които да ги допълват.
Нина Добрев и Шон Уайт решиха да се превъплътят в Слаш и Аксел Роуз от Guns N’Roses. И да си признаем, доста добре им се е получило. Нина влиза в образа на Слаш, докато Шон е решил да бъде в “обувките” на Аксел.
Актрисата с български корени не пропусна да качи няколко снимки в профила си в Instagram, пишейки: “Почти “November Rain”, което, разбира се, е препратка към една от най-известните песни на бандата. 
Що се отнася до професионалните пътища на влюбените гълъбчета, в края на септември най-накрая видяхме първия трейлър на предстоящия филм на Нина, а именно Sick Girl, чиято премиера е факт в САЩ от края на октомври.
Преди няколко седмици пък на пазара излезе книгата на Шон Уайт – Shaun White: Airborne. Тя обаче не е типична автобиография на успешен спортист, защото съдържа основно снимков материал. От детството му в Калифорния през първите му стъпки в сноуборда и последвалите титли, историята на Уайт е разказана чрез фотографии. Самият той пък пише коментарите към тях, за да ни даде по-ясна представа как се става олимпийски шампион.
“Мисля, че това е забавен начин да дръпна завесата и да покажа някои от специалните моменти в живота ми, и какво съм си мислел и чувствал тогава”, коментира Шон Уайт пред WWD.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сериозен здравословен проблем мъчи Мис България Теодора Мудева

Най-красивата ни българка за 2018 г. Теодора Мудева, която доскоро беше част от естремното риалити “Игри на волята”, страда от доста сериозен здравословен проблем, заради който и няма как да бъде пределно спокойна в нито един момент. Мис България се бори с инсулинова резистентност, а новината разкри самата тя и добави, […]