Натали Портман и Бенджамин Милпие – 10 години по-късно

Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се наслаждават на романса си повече от десетилетие. И не го крият.
Звездата от “Тор: любов и гръмотевици” отбеляза 10-годишнината от сватбата си със съпруга си и в Instagram. 
“Днес се навършват десет години @benjaminmillepied и става все по-добре…”, написа тя в публикацията.  Към простичките, но пълни с любов думи актрисата добави и тяхна обща снимка, която илюстрира радостта им един към друг.
За по-малко от 24 часа постът има повече от 136 хиляди харесвания – всички от фенове, близки и приятели на двойката, които се радват и възхищават на паметния юбилей.
Милпие сподели публикацията в стори, като добави и друга снимка, придружена от думите: “10 години днес!” Но танцьорът припомни и още един специален кадър – с него надникваме зад кулисите на филма “Черният лебед”, по време на снимките на който двамата се срещат за първи път през 2010 г. Две години по-късно, на 4 август, те сключват брак и днес се радват на 11-годишния си син Алеф и на петгодишната си дъщеря Амалия.
Натали Портман и Бенджамин Милпие работят отново заедно във филма Vox Lux от 2018 г. Тогава носителката на Оскар споделя пред People колко обича да работи със съпруга си.
“Беше наистина забавно. Той ме познава много добре и знае кои са силните и слабите ми страни в танците. Така че наистина успя да създаде хореография бързо и без никакъв проблем, а имахме много малко време”, казва Портман. “Беше забавно да го наблюдавам как твори, защото не ми се случва често да го гледам в студиото. Просто да видя лекотата и експертните познания, които притежава, и разбира се различни видове танци. Беше наистина, наистина зашеметяващо.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко скандална е новата биография на Меган Маркъл

Две седмици преди рождения ден на Меган Маркъл на пазара излезе поредната книга, посветена на нея и връзката й с принц Хари, както и с английското кралско семейство. Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors (“Отмъщение: Меган, Хари и войната в Уиндзор”) вече е бестселър на Sunday Times. […]