Нападнаха Иво Аръков след като вчера стана баща

Вчерашният ден е един от най-щастливите за Иво Аръков, който обяви в социалните мрежи, че е станал баща. Начинът, по който го направи обаче, предизвика противоречиви реакции сред последователите му.

Според голяма част от тях актьорът е обидил майката на детето си Габриела с думите, които е използвал в поста си, според някои – и със снимките. Дали самата Габриела е приела по този начин написаното обаче, тепърва ще става ясно.
Луда радост за Иво Аръков, стана баща за първи път СНИМКИ

Мнозина определиха като меко казано неуместно чувството за хумор, с което Аръков се е опитал да поднесе по нетрадиционен начин щастливата новина в живота си, пишейки, че приятелката му вече е станала “милф”. Всички знаят значението на тази дума и малцина я определят като уместна, особено за интимен момент, какъвто е раждането на дете. Освен това актьорът все още използва “приятелка”, вместо “жена”, “любима” и т.н., което също за някое е твърде неуместно.
Потрес! Иво Аръков заприлича на Джизъса, в мрежата го попиляха СНИМКИ
“Приятелка?! Каква приятелка, бе?! Така ли трябва да се изразиш в мига на това свято нещо – раждането на твоето бебе?! Приятелки бол, днес една, утре друга. Да, вярно е, че не сте женени, но изказът ти е жалък. Да беше я нарекъл и “гаджето ми” тогава… Смешник”, гласи един от многото коментари по адрес на Иво Аръков в мрежата. Дали самият той има намерение да им реагира обаче, все още не става ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори вече осем години

През последната година новините около Долф Лундгрен са свързани предимно със създалата се драма с подготвяния филм за Драго.  Но това е нормално, защото актьорът не е от хората, които обичат да говорят кой знае колко много за личния си живот. Е, това се е променило, защото в предаването In Depth With […]

Subscribe US Now