Тежката болест, с която Долф Лундгрен се бори вече осем години

През последната година новините около Долф Лундгрен са свързани предимно със създалата се драма с подготвяния филм за Драго. 
Но това е нормално, защото актьорът не е от хората, които обичат да говорят кой знае колко много за личния си живот. Е, това се е променило, защото в предаването In Depth With Graham Bensinger Лундгрен реши да сподели, че от осем години се бори с рак.
Долф Лундгрен споделя, че през 2015 г. лекари са отрили раков тумор в единия му бъбрек. Образуванието е било отстранено оперативно и в продължението на пет години всичко е било наред. В този период, разбира се, актьорът се е подлагал на скенер. Първо през шест месеца, а след това веднъж годишно.
Но през 2020 г. ситуацията се е влошила. Лундгрен казва, че докато е бил в родната си Швеция е получил киселинен рефлукс и веднага се е подложил на ядрено-магнитен резонанс. Резултатите от него са показали, че около зоната на първия тумор са се образували още няколко.
Последвала е операция, при която общо цели шест тумора са били отстранени от бъбрека на актьора. По-късно обаче нов тумор се е появил в черния дроб на Долф Лундгрен. Той обаче се е развил бързо и е станал прекалено голям, за да може да бъде премахнат.
Това е наложило подлагането му на терапия, страничните ефекти от която не са били много приятни. Въпреки всичко е продължил да работи, като дори е участвал в снимките на “Непобедимите 4” и Aquaman and the Lost Kingdom през 2021 г. в Лондон.
По това време обаче е разговарял с лекарите си и те са го посъветвали да си даде почивка и да бъде повече със семейството си. Долф Лундгрен дори твърди, че са му казали, че му остават около две или три години живот. Но според него лекарите са смятали, че реално му остава по-малко.
“Гледаш живота си и си казваш: Имах страхотен живот. Имах страхотен живот. Вече съм живял като пет живота в един с всичко, което съм направил.”
Актьорът твърди, че не се е чувствал зле заради себе си, а заради децата си и годеницата си, които ще страдат. И макар депресията да го наляга решава да потърси второ мнение. Тогава неговият онколог успява да намери подходящото лечение, с което туморното образувание да започне да се свива.
Лундгрен казва, че планът е скоро то да бъде извадено и се надява, че повече няма да има активни образувания. Но цялото преживяване през последните осем години го е научила да оценява живота много повече, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирен Кривошиева пред БЛИЦ: Пазя болката за мен, хората трябва да се радват!

Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец, но липсата й тепърва ще бележи живота на актрисата. Адвокат Лиляна Кривошиева, с която Ирен имаше много силна връзка, напусна земния си път на 93-годишна възраст. Ирен Кривошиева е от хората, които се стараят да пазят за себе си тъгата и неприятните моменти, през […]

Subscribe US Now