Мирела от “Игри на волята” обясни любовта си към Валери и скарана ли е с Джаферович СНИМКА

Мирела от племето на Безстрашните в “Игри на волята” често е определяна като наивна, а емоциите при нея редовно взимат връх. Затова и редовно виждаме сълзи в очите ѝ, а последните бяха покрай загубата на Валери.

Защо се стигна чак до там, че Мирела да плаче за елиминацията на съотборник? Именно това тя обясни в профила си в Инстаграм.
“Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството, че си го загубил завинаги…”, обясни Мирела. 

След това танцьорката продължи с обръщение към Валери сякаш вече Валери не е сред живите. “Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето”, написа тя.
Иначе Мирела и Валери редовно са в една компания, когато участниците гледат шоуто, пише каналът vbox7.com. 
Мирела сложи и край на спекулациите, че е била манипулирана от Евгения Джаферович. В стори тя сложи тяхна обща снимка, която придружи с емоджи сърце. Така че явно драма и там няма./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев и Ивелина чакат бебе? Моделката крие коремчето СНИМКА

Ивелина Чоева и Сашо Кадиев са двойка повече от година и изглежда, че взаимоотношенията им стават все по-сериозни. Двамата свиха собствено гнездо, дори против волята на майка му Катето Евро. Тя все още е в близки отношения с бившата на сина си.  Актьорът и водещ на “Тази сутрин” категорично отказва […]