Как Мадона се трогна от спомените за майка си

Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни, защото точно такъв е и имиджът на изпълнителката.
Тя рядко показва чувствителната си страна, но такава със сигурност има. Разбираме го от профила ѝ в Instagram, където сподели серия от снимки от помещението, в което съхранява свои рокли и реквизити от концерти и участия през годините.
Мадона пише, че всеки път, когато отиде на това място си спомня за всички 40 години, които е прекарала с музиката и на сцената. Покрай всички дрехи се сеща ѝ за майка си – Мадона, която умира през 1963 г. от рак на гърдата.
“Помня, че когато бях малко момиче, на майка ми винаги ѝ беше студено. От части, защото беше болна, но и защото никога нямаше палто.”
Мадона пояснява, че майка ѝ е харчела и малкото пари, които е имала, за да може децата ѝ да са облечени и да имат якета. “Спомням си как стоях навън и чаках училищния автобус с майка ми, която  трепереше от студ посред зима.”

Изпълнителката си спомня, че години по-късно, когато вече е била известна и с успешна кариера, леля ѝ е казвала, че сега може да купи на майка си всички палта, която тя приживе не е можела.

“Всеки път, когато облека някое невероятно палто, се сещам за майка ми. Надявам се, че харесва вкуса ми за костюми Но най-вече се надявам да ѝ е топло”, завършва Мадона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ани Хоанг лъсна чисто гола в гората СНИМКИ 18+

Певицата Ани Хонг многократно е доказвала, че голотата не я притеснява, но псоледните й кадри определено изненадаха всички. Певицата с дръпнатите очи се показа както майка й я е родила.  Половинката на режисьора Люси Иларионов се съблече чисто гола в гората и показа кокалестото си телосложение и изключително малките гърди, […]

Subscribe US Now