Височайшите гости на Чарлз и Камила

Месец измина от официалната коронация на крал Чарлз и съпругата му Камила, която се състоя в Уестминстърското абатство на 6 май тази година. Като пълноправни монарси двамата посрещнаха и първите кралски гости във Великобритания.
Крал Филип и кралица Матилде от Белгия бяха на посещение в резиденцията на Чарлз в Беркшир, Уиндзор. Виждаме четиримата монарси в неформално облекло, като 75-годишната Камила е заложила на любимото си синьо, а 50-годишната Матилде е в ярко розова рокля.
Белгийските крал и кралица са във Великобритания по повод Деня на основателите – събитие, което се чества всяка година от 1692 г. насам по повод основаването на Кралската болница. Преди Уиндзор, двамата бяха и в Лондон, където присъстваха на официална церемония за празника.
На нея крал Филип беше във военна униформа, а кралица Матилде беше избрала рокля с флорални мотиви в бяло и зелено на Natan Couture. The Daily Mail ни припомнят, че Филип е далечен братовчед на покойната кралица Елизабет Втора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваните последствия от раждането на принцеса Йожени

На 30 май принцеса Йожени стана майка за втори път. Тя и съпругът ѝ Джак Бруксбанк посрещнаха на света втория си син – Ърнест. Двамата са родители и на Огъст Бруксбанк, който навърши две годинки през февруари тази година. Пълното име на новороденото бебе е Ърнест Джордж Рони Бруксбанк, а избраните имена […]

Subscribe US Now