Неочакваната среща, която силно трогна Роби Уилямс

Роби Уилямс може и да е доста странен и подчертано ексцентричен тип, но е от популярните личности, които ценят своите почитатели. И не пропуска възможност да общува с тях и да споделя общи кадри от свои участия и изпълнения на живо.
И затова не е толкова странно, че преди няколко дни Роби се похвали в социалните мрежи, че е срещнал своя, може би, най-щастлив фен. 49-годишният изпълнител на “Angels” остави кратък, но емоционален коментар към снимка, на която той позира усмихнато заедно с въпросния фен.
“Това се случи преди две вечери по време на мой концерт в Будапеща – избрах произволно човек от публиката и малко по-късно с удивление разбрах, че съм го избрал и преди 20 години, отново на същото място, в същия град”, пише Уилямс. И допълва удивено, че шансът това да се случи е 174 240 000 към “Радвам се да ви видя отново, сър. С любов от Роб Х”, завършва посланието си певецът.
И наистина няма как да отречем, че това е интересно съвпадение, в което има дори и нещо съдбовно. Освен скорошната снимка, Роби публикува и кадър от 2003 година. На него позират две млади момчета – певецът и неговият почитател, от сцената, в обща прегръдка, заедно с останалите музиканти и изпълнители.
Настоящата любопитна среща на Роби се случва по време на европейската част от неговото XXV турне, което отбелязва 25 години от соловата му кариера. Бившата звезда на Take That обяви поредицата от концерти още през септември 2022 г., припомнят от People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Катето Евро се намеси в скандала между Диана Димитрова и Вергов

И Катето Евро взе отношение в скандала между Диана Димитрова и Юлиан Вергов, който уж се разрешава съдебно, но всъщност ескалацията на реакциите тепърва започва. Актрисата явно е чакала удобен момент, за да изрази позицията си, подобно на редица други колеги в киното и театъра на двамата актьори. Но за […]