Принц Луис навърши шест години, а майка му отново отбеляза празника със снимка

Седмици преди да разкрие пред света, че е диагностицирана с рак, Кейт Мидълтън предизвика истинска медийна буря. А причината за нея беше наглед невинна – снимка, на която принцесата на Уелс е с трите си деца по повод Деня на майката.
Впоследствие световните новинарски агенции премахнаха кадъра от базата си, защото той се оказа манипулиран с фотошоп от самата Кейт. Точно заради многото коментари по този повод се предполагаше, че тя няма да публикува нова снимка на принц Луис по повод рождения му ден, каквато беше традицията в последните години.
Но ето че днес, 23 април, Луис навърши шест години, а на Instagram профила на принца и принцесата на Уелс се появи нова снимка. На нея виждаме принца усмихнат, облечен в карирана риза и отново заснет от майка си.
Снимката най-вероятно е направена в градината на замъка Уиндзор, а от Кенсигтънския дворец изрично уточняват, че кадърът не е редактиран по никакъв начин. “Честит шести рожден ден на принц Луис. Благодарим за всички мили пожелания днес”, гласи текстът към него.
Наблюдателни последователи на Кейт Мидълтън и принц Уилям пък забелязаха, че едно от долните зъбчета на принц Луис е паднало. “Виждам, че сте имали посещение от феята на зъбките – боже, как лети времето”, гласи един от коментарите под публикацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс, наркотици и една кралска особа - признанията на Ребел Уилсън за едно щуро парти

Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди. В днешни дни неговите членове са много по-близо от всякога както до обикновените хора, така и до звездите. И с последните създават доста интересни спомени. Поредното доказателство са признанията на актрисата Ребел Уилсън. В биографичната си книга, която излезе наскоро, тя говори […]

Subscribe US Now