Прекали ли вече Шакира

Шакира и Жерар Пике се разделиха преди няколко месеца и макар да си обещаха, че искат да запазят добрия тон, защото за тях най-важно е благосъстоянието на децата, отношенията им ескалираха през последните седмици.
С песента “BZRP Music Session #53”, написана в сътрудничество с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница. Тя използва игра на думи с “Пике” и “Клара”, за да стане съвсем ясно към кого са насочените острите ѝ рими.
“Ти размени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio”, пее Шакира в песента си. Пике отвърна на удара, като каза: “Това Casio е за цял живот.” С тези думи бившият футболист на Барселона обяви спонсорството на марката часовници за фентъзи турнира Kings League Fantasy, който ръководи съвместно най-известния коментатор на електронни спортове в Испания – Ибай Ланос.
И за да не остане по-назад с нападките Шакира започна да прави…стена. Точно така, съобщава се, че колумбийската певица строи стена, за да отдели дома си от този на бившата си свекърва след раздялата си с Жерар Пике. Нейната испанска собственост е свързана в някои области с тази на бившите й свекъри и тя се стреми да ги раздели, пишат от Marca. Изданието съобщава, че телевизионна камера е забелязала бетонобъркачка да работи около къщата на Шакира в Барселона.
Струва си да споменем, че новата песен на Шакира включва някои хапливи реплики, насочени не само към Пике и предполагаемата му нова любов Клара Чиа Марти, тя също така включва няколко ясно подбрани думи и за бившата ѝ свекърва. В песента тя пее: “Оставихте свекърва ми като съседка, с пресата на вратата и дълга в хазната.”
Съобщава се, че отношенията между Шакира и Монсерат Бернабеу (майката на Жерар) са се влошили, след като тя е приветствала с широки обятия новия романс на сина си. Припомняме, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти няколко пъти бях засичани на разходки, обеди и вечери с родители на каталунския футболист.
И за да декларира ясо и категоеично, че не таи добри чувства към нея, Шакира постави вещица на балкона си, която гледа точно към къщата на бившите и свекър и свекърва. Феновете на колумбийската певица използваха социалните мрежи, за да изкажат подкрепата си към Шакира, като много от тях написаха, че нещо много по-лошо от изневяра трябва да се е случило между двамата, за да откачи по този начин изпълнителката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето коя фолк дива влиза в "Сървайвър" СНИМКА

Новият сезон на “Сървайвър” стартира след месец, а тази година продуцентите са предприели няколко сериозни промени. Първата е, че шоуто ще се излъчва паралелно със снимките, т.е. ще го дават в реално време, с 2-3 дни закъснение. Втората промяна е в самия подбор на участниците. Тази година половината от тях […]

Subscribe US Now