Раздяла в тениса – Паула Бадоса и Стефанос Циципас вече не са двойка

Не се среща особено често в света на професионалния тенис да се завързват големи приятелства, а какво остава за възможността да пламне любов.
Е, Паула Бадоса и Стефанос Циципас бяха едно от изключенията, но изглежда тяхната връзка е приключила. Поне това става ясно от профила на тенисистката в Instagram.
На стори тя дава да се разбере, че след дълго обмисляне двамата с гръцкия тенисист са взели решението да се разделят. Бадоса не назовава точната причина за разрива в отношенията им, но твърди, че двамата ще останат приятели.
Изминалата година не бе особено успешна за Паула Бадоса, като заради контузии тя пропусна три от четирите турнира от Големия шлем. В момента тя се намира под номер 126 в ранглистата на WTA, като най-високото ѝ класиране дойде през 2022 г., когато испанката бе под номер две.
Колкото до Стефанос Циципас, в момента той е под номер осем в схемата на ATP, като от началото на годината не се намира в най-силната си форма, но все пак успя да достигне до два значими финала, като спечели този в Monte-Carlo Masters.
Интересно е, че Паула Бадоса и Стефанос Циципас дори имаха общ профил в Instagram, в който споделяха свои снимки. Двойката до бе известна сред феновете на тениса като Цицидоса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Казал ли е Доналд Тръмп на порноактриса, че му напомня за дъщеря му

Доналд Тръмп казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му напомня за дъщеря му, става ясно от самата Сторми Даниелс, която свидетелства под клетва във вторник, 7 май, за предполагаемата им сексуална среща през 2006 г.. Въпреки че не уточнява на коя дъщеря му напомня, по напревеното от него описание, се […]

Subscribe US Now