Преводачка изненада Билалов в “Стани богат”, спъна я въпрос за хиляди левове

Очарователна преводачка от Пловдив направи запомняща се игра в “Стани богат” и накара Михаил Билалов на няколко пъти да се изненада приятно заради добрите си разсъждения.

Във вчерашното издание на предаването Николета Георгиева продължи участието си от предната седмица, навлизайки в по-сложните въпроси. На няколко пъти бе спомената и бабата на участничката, която ѝ е дала много конкретни съвети за стратегията в играта. Един от изненадващите моменти пък бе, когато се оказа, че преводачката не знае, че Паганини е свирил на цигулка и ѝ се наложи да потърси помощ от публиката.
Прецедент в “Стани богат”: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ

След това тя се ядоса, че не се е доверила на интуицията си и започна да дава по-уверени отговори. Разсъжденията ѝ обаче, на моменти, бяха доста комични и въпреки това симпатични. На един от въпросите, например, който гласеше – в кой български град блоковете имат уникални имена – тя се сети, че знае този факт от човек, с когото е ходила на планина, но все пак не помнеше дали е от Русе или от Видин.
Стана ясно кой е мъжът, който печели 100 бона от “Стани богат” СНИМКА
“Въпросът е прост!”, заяви Билалов. “Важното е да не излезе, че играчът е прост!”, отвърна пловдивчанката, която в крайна сметка стигна до правилния отговор – Русе. С подходящо използване на друг жокер преводачката стигна до сумата от 3000 лева, а накрая й се падна въпрос за световни столици, който доста я затрудни.

“Името на коя столица е съставено от 21 думи?”, гласеше той, а тя изсипа куп разнопосочни разсъждения на глас, повечето от които не особено точни и под формата на въпроси. “Ама защо ме питаш?!”, реагира с престорено раздразнение Билалов, който трудно криеше, че се забавлява много с обърканата Николета, която в крайна сметка се обади на приятел, но той не успя да ѝ помогне.
Използвайки интуицията си на преводач, тя реши, че столицата с име от 21 думи, е Буенос Айрес, защото дългите имена са характерни за Латинска Америка. Да, ама не – верният отговор се оказа Банкок./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой ще бъде на корицата на Sports Illustrated Swimsuit

Традицията повелява, че по това време на годината Sports Illustrated Swimsuit разкриват кои са моделите, които не само ще блеснат на страниците на списанието, но и ще са на корицата. И тази година не се прави изключение, като за пореден път корицата няма да бъде само една, а ще има цели […]

Subscribe US Now