Иво Аръков се подстрига нула номер, а секунди след това вече имаше… СНИМКИ

Иво Аръков смая последователите си в социалните мрежи, след като за секунди смени няколко визии, включително се появи и нула номер, с чисто гола глава.

Актьорът явно си прави експерименти и иска да види кое как ще се възприеме от феновете му, а може би се готви за нова роля в театъра, или киното, заради която е нужна драстична промяна. Скоро ще стане ясно.
Иво Аръков остана без работа, ето кой младок сложиха на негово място

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ivo Arakov (@ivoarakov)

“Сменям стила! Коя визия ви допада най-много? Гласувайте от в коментар с 1 до 10, за да съм сигурен, че ще взема най-правилното решение!”, пък пише актьорът под серията от фотоси с различни прически.
Жената на Иво Аръков празнува РД полугола ВИДЕО 18+
Под кадрите с различни визии, Аръков очаквано трупа не само причудливи коментари, но и много лайкове. Някои от последователите му пък, го съветват, с намигване или не, да намали размера на зъбите: “Ама ако по намалиш зъбите ще си топ, че с тия с като кон”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Златан казва, че е Бог, не се шегува

Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и е познат не само с изпълненията си на терена, но и с голямата си уста. Често изказванията му са хапливи, иронични или изпълнени с голяма доза самовлюбеност. Това доказа и с поредното си интервю. 41-годишният швед обяви края на своята футболна […]