Зейнеб с неочаквано решение след раждането

Откакто роди близнаците си Василиа и София, репортерката Зейнеб Маджурова май тотално е променила мирогледа, а също и амбициите си за близкото професионално бъдеще.

Засега тя не бърза да се връща на екран в bTV, където вече се подвизава, след като реши да се махне от екипа на Гала в “На кафе” по конкурентната Нова тв.
Зейнеб проговори за мъжа си, оказа се, че той е… СНИМКИ
Припомняме, че Зейнеб Маджурова се оттегли от телевизията в края на пролетния тв сезон, когато бременността ѝ все още не личеше пред камерите, а към днешна дата май ще разочарова феновете си, които напират да я видят обратно в ефир.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zeyneb Madzhurova (@zeynebmadzhurova)

За разлика от своите колежки, които наскоро родиха – Никол Станкулова и Гери Малкоданска, риалити звездата не бърза да работи, пише “Уикенд”. Тя смята да остане с децата си поне, докато дойде време да тръгнат на ясла, а може би дори и на градина – става ясно от скорошни нейни отговори на фенски въпроси в социалните мрежи.
Хекимян прецака яко Зейнеб за празниците, забрани й да… СНИМКИ
На въпрос дали й липсва телевизията и кога мисли да се върне, Зейнеб отвръща така: “Да. Липсва ми, но все още имам много памперси за сменяне преди да се завърна.”

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zeyneb Madzhurova (@zeynebmadzhurova)

Любопитна подробност бе и това, което Зейнеб отвърна на въпрос, свързан с това дали би си направила пластична операция. “Може би, защото винаги съм вярвала, че отвъд външните ни характеристики има едни вътрешни ценности, които могат да те направят достатъчно красив. А може би, защото съм в чудесни отношения с недостатъците си и не изпитвам необходимост да ги заличавам. И не на последно място, а може би и на първо – никога не съм харесвала сору paste устни, носове, а отскоро – и очи”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Уилям и Кейт не изневеряват на традициите

Традицията в последните десетилетия повелява членовете на кралското семейство да поздравят поданиците си с виртуална коледна картичка. Кралят и кралицата-консорт вече го направиха, и беше въпрос на време да видим и тази на принца, и принцесата на Уелс. Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха непубликувана досега снимка в официалния си […]

Subscribe US Now