Деси Стоянова каза какво ни очаква

Броени часове остават до старта на новия сезон на “Преди обед”! Деси Стоянова гостува в предаването “Тази неделя” по bTV, за да сподели за новото студио и новия екранен партньор до нея – Петър Дочев.

“На нас наистина ни предстои да отворим нова страница във вече 12-годишната история на “Преди обед”. Започваме утре, точно в 9:30 ч.”, каза Деси.
“Вече ще бъда в компанията на Петър Дочев. Нека зрителите да бъдат пред екраните, защото предстои той да даде първото си голямо телевизионно интервю в качеството си на водещ”, сподели тя.

“Ще разберем много детайли от всичко, което е успял да преживее и да свърши през живота си досега. Както и кога и защо му се е налагало да се отстоява с юмруци”, допълни Стоянова.
“Ще разберат как се е родила мечтата му да стане посланик и какво я е убило, както и как една случайна среща се е оказала съдбоносна, защото го насочва по пътя на изкуството – той е завършил НАТФИЗ и по професия е актьор”, каза още Деси.
“Всеки трябва да бъде себе си – със своя характер и своето присъствие. И задължително да дава пространство на партньора си, защото изграждането на една двойка е процес”, заяви тя./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Александра Богданска - ослепителна на червения килим във Венеция

Алекс Богданска сподели с феновете си дълго пазена тайна и успя да изненада всички. На стори в Instagram тя разкри радостната новина, а именно, че е поканена да гостува на филмовия фестивал във Венеция, който тази година се провежса за 80-и път. “На 30 август се даде стартът на филмовия фестивал […]

Subscribe US Now