Пазете се! Мария Цънцарова се оказа доста бойна, ето какви ги върши СНИМКА

Няма да повярвате какво прави Мария Цънцарова през свободното си време, когато не е на екран. И на нас ни е трудно да си я представим в такава светлина, но тя успя да ни изненада. 

Тв водещата се оказа доста бойна мацка и след това разкритие със сигурност всеки би разговарял с нея с респект и доза страх. 
Оказа се, че е запалена по бокса и голяма част от свободното си време прекарва в практикуването на този спорт. 

С този спорт журналистката не само се вталява по-лесно, но и се освобождава от негативната енергия, което й помага да е по-добра в работата си.
„Ходех на кондиционни тренировки, но един ден треньорът ми ме погледна и отсече: „Ти си само за бокс!”. Реших да опитам и така започна всичко. Боксът ми помага да кажа на света всичко това, което имам да му кажа и не мога да изрека в ефир. Зарежда ме, тонизира ме, кара ме да се чувствам жива”, сподели Мария.
Макар да е родила две деца, звездата от Би Ти Ви тежи само 45 килограма. При нейния ръст от 155 см това тегло е идеално./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Авторът на "Хищна хиена" скочи срещу Слави, Петра също се изказа

Телевизията на Слави Трифонов омаскари, чрез ретро чалга парчето на Петра “Хищна хиена” бившия началник на кабинета “Петков” Лена Бориславова Песента предизвика сериозен медиен отзвук, а с коментар се включи бившият мъж на певицата Петра, който е автор на парчето от края на 90-те.  “Слави-трифоновите хора пуснали “Песен за Лена”. Лее се […]