Намериха китара за Васко Жабата, а той си призна, че… СНИМКА

Най-после се намери китара за прочутия от близкото минало лирически герой Васко Жабата. Това става ясно от самия музикант от оркестър “Камчия” Петър Иванов.

Именно с въпросния музикален инструмент е сниман и видеоклипа на новата версия на хита “Комбайна вършачка”, който преди години прави фурор в поп фолк средите.
Васко Жабата, който превзе Балканите, с изненадващо решение

На фейсбука на сватбарската формация са качени няколко работни кадри от процеса на заснемането на спота, на които се вижда, че част от музикантите са качени върху комбайн вършачка, като ръководителят на оркестъра Борис Иванов е с йониката си отпред, а до него е неговата съпруга – певицата Снежана Иванова, пише “Телеграф”.
Крум изригна със своя версия на заразната песен Васко Жабата ВИДЕО
“Снимахме на полето край Девня, там, където си работи комбайнът. Той е на наши познати, които ни го дадоха за клипа”, споделя Петър Иванов, а от фотосите става ясно, че оркестър “Камчия” сменя две визии във видеото. На едната момчетата са с еднакви фланелки на флорални мотиви, а певицата е облечена в бяла рокля с фолклорни шевици. На другите дубли те са пременени в бели тениски с щампата “На китарата – Васко Жабата”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кое е новото имение на Дженифър Анистън

Оказва се, че Опра Уинфри е не само медиен магнат, но и магнат в областта на недвижимите имоти в Калифорния. През 2021 г. купува имение от 8.5 декара в Монтесито. Като част от него тя се сдобива и с очарователна тосканска ферма и две малки вили. И всичко това за сумата от 10.5 […]

Subscribe US Now