Тези две врагини от “Игри на волята” си простиха, вече са най-добри приятелки СНИМКИ

Много често участниците в “Игри на волята” разказват, че отношенията между тях в Игрите и в реалния живот са съвсем различни и това е напълно нормално.

Причината – изкуствената среда там, адреналинът, емоциите, глада, жаждата за победата, липсата на близки хора и още куп фактори си казват думата. Именно затова много често виждаме опоненти в шоуто, които после стават добри приятели извън него. Е, изключение правят Аспарух и Алекса, но да не задълбаваме. Защото поредното приятелство след звучен скандал в Игрите се случва.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Звезделина Георгиева (@zvezdigeorgieva1)

То е между Зорница и Звезделина, които имаха сериозни скандали в последно време. Варненката дори се зарече да изобличи в Инстаграм Зори, за да разберат всички каква “кукувица” е, пише каналът vbox7.com. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@zoristtt)

Явно обаче всичко е забравено и простено, защото Звезделина поздрави Зори за капитанската ѝ победа. “Браво, кукувиче, браво, момиче”, написа тя в Инстаграм.
Редно е да споменем, че Звезделина не е от участниците в шоуто, които споделят каквото и да е, свързано със събитията в него. Така че явно отношенията между двете участнички просто са се затоплили./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Вече е прекалено: Джулиана Гани само чака да роди и ляга под ножа за... ВИДЕО

Джулиана Гани е в седмия месец в второто си дете, но вече си уговаря следваща пластична операция. Ще се хванете за главата като разберете на какво ще се подложи силиконката в името на красотата.  Процедурата е била назначена преди да забременее, но плановете й са се осуетили. Затова Гани чака […]