Горнището, което навлече проблеми на Адисън Рей

Точно миналата седмица обърнахме внимание на Адисън Рей това колко секси е тя. Профилът ѝ в Instagram определено дава доста хляб за очите.
Но както често се случва, снимките по бански и бельо могат да се окажат и нож с две остриета. Преди няколко дни Рей е публикувала снимка, на която е с бяло секси горнище и се подразбира, че цели да рекламира adidas.
От едната страна на горнището пише Отца, а от другата – Сина. На вече изтритата от профила ѝ в Instagram снимка не се вижда, но на долнището на комплекта е изписано Светия Дух. Явна закачка с религията, която не се е приела добре от последователите ѝ.
Затова се е стигнало до изтриването на поста. Според People, въпросното бельо е от сайта Prayying.com и се продава за 100 долара, а името на комплекта е Светата Троица. Макар и Адисън Рей да е изтрила бързо поста, са се намерили хора, които са свалили снимката, за да могат да я критикуват.
И така в Twitter се недоволни хора коментират, че не са съгласни с тази подигравка с християнството. Като наричат действията ѝ богохулство. Други също са критични, но с по-шеговит тон съветват TikTok звездата да смени целия си екип, защото никой от него не е предположил, че подобна снимка може да се окаже проблем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова! Покъртителна изповед от певеца за връзката си с блондинката

От години в шоу средите се разнася слух за отношенията между Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Има твърдения, че легендарният певец има две извънбрачни деца от колежката си. За първи път си позволява да коментира тази деликатна тема и да разкрие цялата истина, макар да я наясно, че думите му […]

Subscribe US Now