За какво е плакала Кайли Дженър три седмици

Да бъдеш родител изобщо не е лесна задача. А всеки, който скоро се е сдобил с тази титла вече добре познава малките часове в денонощието и непрестанните грижи за бебето. В ръцете на Кайли Дженър наскоро проплака момченце, което изцяло промени живота ѝ.
И въпреки че тя и съпруга ѝ Травис Скот вече имат опит с четиригодишната им дъщеря Сторми, риалити звездата изживява събитията около сина си силно емоционално.
Кайли споделя, че се е чувствала много емоционална известно време след раждането през февруари.
“Трябва да съм наистина щастлива точно сега. Току-що бях родила, но плаках непрекъснато в продължение на три седмици”, казва тя в трейлъра за новия сезон на “The Kardashians”. Шоуто се завръща в Hulu следващия месец.
Това не е първият път, когато Кайли Дженър говори открито за трудностите си след раждането, припомня BANG Showbiz.
Шест седмици след като посрещна сина си на бял свят, брюнетката признава, че нещата са “много трудни” и сега се възстановява много по-различно от предишното ѝ раждане на Сторми.
“Лично за мен това преживяване беше малко по-трудно, отколкото с дъщеря ми. Не е лесно психически, физически, душевно”, казва тя в откровено видео, качено като стори в Instagram.
В крайна сметка Кайли Дженър се научава да не бъде толкова сурова към себе си и се съсредоточава върху това, че е “създала цял един човек” и е необходимо време, за да се възстанови.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Моделът, който се гордее, че е с "нормален" размер

Натали Маридуена е модел на бански костюми на Sports Illustrated. Тя има близо четири милиона последователи само в Instagram и това, което иска да постигне, е да повиши осведомеността за “нормалното тяло”. Моделът за първи път направи фурор на страниците на списанието през 2021 г., а сега е включена и в тазгодишния […]