Мирослава от “Игри на волята” е бременна? СНИМКА

Мирослава от “Игри на волята” май крие много хубава новина – а именно, че ще става майка. Съмнението породи скорошна снимка в профила на красивата брюнетка, която е майка на две деца.

В “Игрите” Мира демонстрира изненадваща физическа подготовка, при все, че мнозина очакваха, че няма да се справи още от началото на надпреварата.
Секси звезда от “Игри на волята” роди и веднага показа… СНИМКА

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Miroslava Profirova (@miroslava_profirova)

Както е известно, Мирослава е домакиня и майка на две деца, но неведнъж е споделяла, че мечтае за още по-голямо семейство. И ако това, което показва кадъра в профила й в социалните мрежи отговаря на предположенията, значи е на път да сбъдне мечтата си.
Фенки пощуряха по Генчо от “Игри на волята”, а гаджето му… СНИМКИ
“Трайното щастие не е в преследването на цели или постижения, каквито и да са те. Щастието не е нито в славата, нито в богатството. То е единствено в ума и в сърцето – и тъкмо там се надяваме да го намерите”, пише под снимката си Мира./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гаджето на "Ергенът" Виктор не се стърпя и попиля... ВИДЕО

Гаджето на “Ергенът” Виктор Стоянов не спира да приковава погледите в социалните мрежи. Преди броени дни двамата се върнаха от Бодрум, където съчетаха снимките на втория сезон на шоуто с романтична почивка. Както е известно, мястото на Виктор се заема от пианиста Евгени Генчев. Фитнес гуруто вече не крие актуалната си […]

Subscribe US Now