16 звезди в бельото на Ким Кардашиян

През 2019 г. Ким Кардашиян пуска в продажба линията си оформящо бельо SKIMS. Моделите се очакват с нетърпение най-вече заради мащабната рекламна кампания в социалните мрежи, която риалити звездата провежда. За нея тя използва дами с форми, далеч от перфектните.
Дали заради този силен коз, дали заради славата на Ким или просто защото оформящото бельо е наистина добро, продажбите надминават дори най-смелите й очаквания.
Само за 20 минути тогава в банковата сметка на Кардашиян постъпват цели два милиона долара, а почти цялата колекция е разпродадена за часове.
Така брандът SKIMS се превръща в най-големия удар на Ким, който продължава да ѝ носи сериозни доходи през годините. Едно от отличителните черти на марката на риалити звездата, особено през последната година, се оказаха известните личности, които Ким Кардашиян договаря, за да рекламират продуктите ѝ, защото както гласи мотото ѝ: “Всички носят SKIMS”, Да видим 16 от най-емблематичните лица, появявали се в бельото на Ким Кардашиян.
Ъшър
Лана Дел Рей
Кейт Мос
Ким Катрал
Снуп Дог и семейството му
Симона Табаско и Беатриче Грано
Алесандра Амброзио, Тайра Банкс, Хайди Клум и Кандис Суейнпоъл
Кармен Електра
Джесика Симпсън
Меган Фокс и Кортни Кардашиян
SZA
Cardi B
Неймар
Брук Шийлдс
Нели Фуртадо
Коко Джоунс
Ким Кардашиян
Разбира се, няма как да пропуснем и самата Ким Кардашиян, която неведнъж е рекламирала бельото си. И съдейки по привлекателните ѝ форми, доста добре ѝ се получава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

5 любопитни неща в новия сайт на Хари и Меган

Отминаващата седмица започна с голяма променя за Хари и Меган – двамата се сдобиха със собствен сайт – sussex.com. Колкото и семпъл да е на пръв поглед, той издава много детайли за това как искат да бъдат възприемани съпрузите. От шрифтове и цветове до избор на снимки и думи, всяко […]

Subscribe US Now