Как изглежда Мег Райън на 62

Мег Райън не е много активно нито на филмовия екран, нито на светските събития, които съпровождат живота на хората от Холивуд. Затова и редките й появи успяват да предизвикат интереса на минали и настоящи фенове.
Особено когато 62-годишната Райън се появи, за да покаже забележителната форма, в която се намира. Актрисата от “Безсъници в Сиатъл” и “Когато Хари срещна Сали” участва в церемонията по раздаването на наградите Critics Choice Awards през отминалия уикенд.
Облечена в блестяща права рокля Saint Laurent, тя не само използва усмивката си като основен аксесоар, но и беше с прическа, стана известна като “Мег” през 90-те. И именно късото каре предизвика голямо вълнение сред феновете й.
“Напълно бях забравил огромния интерес към прическата й. Не сме го целели нарочно”, коментира стилистът й Сали Хършбъргър пред People. Тя казва, че тайната в постигането на небрежния обем е ползването на пяна за коса при стилизирането.
От списанието припомнят интервю с Мег Райън от 2015 г., в което тя казва, че “в остаряването няма нищо страшно”. “Обществото ни е много вторачено в младостта. Като човек на възраст, харесвам годините си. Чувствам се страхотно.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

Преминаването през развод е достатъчно трудно, но София Вергара разказа подробно какво е да се придвижваш през такъв в очите на обществеността. Page Six разкри през юли миналата година, че актрисата от “Гризелда” и Джо Манганиело се разделят след седем години брак. Говорейки пред CBS Sunday Morning, Вергара наскоро споделя, […]

Subscribe US Now