София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

Преминаването през развод е достатъчно трудно, но София Вергара разказа подробно какво е да се придвижваш през такъв в очите на обществеността. Page Six разкри през юли миналата година, че актрисата от “Гризелда” и Джо Манганиело се разделят след седем години брак.
Говорейки пред CBS Sunday Morning, Вергара наскоро споделя, че е очаквала непрекъснато медийно наблюдение да ескалира в един момент, след като новината за раздялата им става публична. “Продължих напред. Вие сте там в очите на обществеността и хората знаят, че това е част от цената да си знаменитост”, разказва тя.
“Знаех, че ще се случи. Не можете да скриете тези неща”, допълва още Вергара. Въпреки това, актрисата от “Модерно семейство” признава, че новините за развода на двойката в крайна сметка са били точни и ясни, което я е улеснило да “превъзмогне” трудния период.
“Всъщност пресата беше много уважителна и много мила. Постоянно очаквах, че ще измислят някакви неща, както правят често с други звездни раздели, но не го направиха. Бях изненадана и, знаете ли, те, те просто казаха какво наистина се беше случило и това беше”, уточнява Вергара.
София Вергара и Манганиело споделиха в изявление за решението си да се разделят през юли 2023 г. “Взехме трудното решение да се разведем”, каза двойката. “Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, ние учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си.”
Източник споделя по това време пред Page Six, че двойката вече е била разделена от известно време и са избрали да се отдалечат един от друг, за да обмислят бъдещето си. Манганиело подава молба за развод малко след новината за прекратяване на връзката им, като посочва  “непреодолими различия” като причина за раздялата им. По-късно той наема авторитетния бракоразводен адвокат Лора Васър, която представляваше звезди като Кевин Костнър, Анджелина Джоли и Ким Кардашиян.
Различни издания съобщиха, че силното желание на Манганиело да има деца е довело до разпадането на брака им. Въпреки това други твърдят, че Вергара е била “задушена” в брака си “с до голяма степен неподкрепящ партньор”. Вергара е майка на 31-годишния син Маноло, когото има с бившия си съпруг Джо Гонзалес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мос в 22 факта

Днес, 16 януари, рожден ден празнува английският модел Кейт Мос. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now