Разкритията на Diplo за сексуалността му

Diplo определено е сред най-популярните диджей, но много рядко той разкрива каквото и да било за личния си живот.
Е, може би защото до момента не е разговарял с Емили Ратайковски, която съумява да предразполага гостие в подкаста си High Low. Именно там Diplo за първи път говори повече за сексуланите си предпочитания.
Диджеят започна ударно с признанието, че е почти сигурен, че му е била правена орална любов от мъж. След това допълва, че не е сигурен дали това го прави гей, ако не е направил контакт очи в очи с другия човек.
След това 44-годишният музикант разяснява, че не е гей, а по-скоро бива привлечен от енергията на човека, без значение от неговия пол. Diplo дори заявява, че има няколко мъже, с които би излизал и имал сериозни връзки.
От Billboard поясняват, че до момента диджеят е бил свързан предимно с жени, като през 2014 г. дори за кратко имаше връзка с Кейти Пери. Въпреки това Diplo има три деца – две от бившата си приятелка Катрин Локхарт и едно от Жевон Кинг

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ралица Паскалева също се изказа за скандала между Вергов и Димитрова СНИМКА

Актрисата Диана Димитрова губи почва под краката си и нейните обвинения срещу колегата й Юлиан Вергов увисват във въздуха. Нито един колега не я подкрепи, напротив – всички застават зад Вергов, а с кариерата на Диана като актриса е свършено.  Захари Бахаров, Влаго Карамазов, Теодора Духовникова, Наум Шопов, Ваня Щерева […]

Subscribe US Now