Дженифър Лав Хюит – поредната звезда, неузнаваема след модна трансформация

Дженифър Лав Хюит е още една звезда личност, която решава да направи голяма промяна във визията и стила си, за да посрещне по-студените дни. 44-годишната актриса дори документира трансформацията в социалните мрежи – от дълги руси кичури в червен боб. И много фенове не можаха да повярват, че това е тя, след като видяха снимки преди и след.
Фризьорката на Дженифър – Ники Лий, пък сподели видео, на което се вижда целият процес – от отрязване на дългите вълнисти кичури до завършека в така актуалния в момента къс боб и боядисването му в наситен канелен нюанс.
И по всичко изглежда, че Хюит е удовлетворена от крайния резултат, защото щастливо се усмихва и изпраща целувка на камерата.
Всъщност, новата прическа на Дженифър е своеобразно завръщане към началото на века, когато тя носеше косата си по подобен начин.
Въпреки това, последователите на актрисата в Инстаграм заляха секциите за коментари и повечето твърдяха, че не могат да я разпознаят. Някои дори я обвиниха, че си е направила пластична операция. “Повече прилича на Дженифър Лав Коя?” – коментира един фен. Друг написа: “Какво си правила на лицето си, че изглеждая толкова различна от момичето, в което се влюбихме. Срамно, че Холивуд кара хората да правят това.”
По-рано тази година Дженифър Лав Хюит сподели селфи без грим в Instagram, с което отбеляза 44-ия си рожден ден.
И написа, че е “дълбоко благодарна, благословена, щастлива, макар и понякога несигурна в остаряването”. Както и че е “наистина развълнувана да види какво я очаква през настоящата година”.
След драматичната промяна, кой знае какво още ще предложи 2023 г. на звездата, коментира Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Дара се жени, "Ергенът" ще й свири... СНИМКИ

Дара е във вихъра на любовта и май вече няма търпение да стане семейна жена, колкото и това да звучи невероятно в очите на верните й фенове, които я познават като доста щура и непокорна. Изпълнителката използва всяка свободна минутка от времето си, за да е в компанията на гаджето […]

Subscribe US Now