Ето го поредното ново гадже на победителя в “Сървайвър” Зоран Петровски СНИМКА

Зоран Петровски се раздели със Силвия Петкова, с която имаха луда и бурна любов, а след нея така и не може да си намери жена, с която да се задържи за по-дълго. Поне засега.

Поредното ново гадже на режисьора и победител в “Сървайвър” сега приковава вниманието в социалните мрежи, защото двамата се държат досущ като влюбени ученици. А и вече не се крият, както са правели вероятно в самото начало на връзката си, която датира от няколко месеца.
Стана ясно защо Зоран би шута на Силвия Петкова
Жената до Зоран се казва Катя и е значително по-млада от него. Според профила й във фейсбук тя е родом от Лима, Перу и има малко момиченце, вероятно от предишна връзка или пък брак. Двамата си почиват активно в момента на къмпинг на Южното Черноморие, както става ясно още от кадрите в профилите им в мрежата.

По време на почивката се случва и нещо много важно – македонецът е запознал новата си жена със сина си Сива от актрисата Силвия Петкова, но как е реагирал той, все още остава загадка.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Petrovski Zoran (@petrovski_zoran)

Ето коя е блондинката, с която Зоран смени Силвия Петкова СНИМКА
Преди да се залюби с Катя, македонецът имаше кратка връзка с друга актриса – Анна Кошко, която играе във “Войната на буквите” и въпреки че тогава и с нея изглеждаше лудо влюбен, двамата бързо се разделиха и не стигнаха до нещо по-сериозно в отношенията си./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Актрисите от "Двама мъже и половина", без които сериалът нямаше да бъде същият

“Двама мъже и половина” несъмнено е един от най-успешните телевизионни сериали. Историята на Чарли Харпър, водещ разгулен живот, неговия брат Алън, постоянният неудачник, и малкия Джейк, който черпи от “опита” на двамата си “възпитатели”, се превърна в любима на милиони зрители по света. Но сериалът нямаше да е това, което е, […]

Subscribe US Now