Крал Чарлз и принц Уилям – бесни на Хари и Меган заради Нигерия

Подобие на кралска обиколка – така много кралски експерти и обикновени хора характеризираха посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия. То се оказа истински триумф за семейство Съсекс, но определено повдигна много въпроси.
Хари и съпругата му не са работещи членове на кралското семейство от 2020 г., когато решиха да напуснат Великобритания и да живеят в Калифорния. В същото време принцът продължава да работи по някои от инициативите си, започнати преди брака с Маркъл, например игрите за ветерани Invictus.
Именно заради тях двамата бяха в Нигерия, но на никого не убягна, че наистина бяха посрещнати там като кралски особи – присъстваха на военен парад, посетиха училище, бяха почетни гости на специален прием.
“Уилям е бесен и решен да намери начин да спре подобни неща да се случват в бъдеще. Чарлз пък бил по-ядосан, отколкото някога някой го е виждал”, коментира кралският експерт Том Куин пред Mirror.
Той допълва, че херцозите на Съсекс явно отказват да се съобразят с факта, че не са работещи членове на кралското семейство и продължават да се държат като такива. “Речите на Хари и Меган, цялостното им държание в Нигерия целят да създадат впечатление, че те са кралски особи – Уилям и Чарлз въобще не са доволни от това.”
Наистина какво би могло да направи кралското семейство, ако Хари и Меган отново решат да правят “кралски обиколки” в чужди държави. “Не могат да ги спрат да ходят на посещения, но могат да използват дипломатически натиск и да поискат държавите да не позволяват тези фалшиви “кралски” посещения”, коментира Том Сайкс в The Daily Beast.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Megalopolis - филмът на Франсис Форд Копола, който никой не иска

Франсис Форд Копола е сред легендарните режисьори, които винаги предизвикват интерес у хората с новите си филми. Megalopolis е най-новият му филм, който е наистина интересен. Като започнем от факта, че Копола е започнал да пише сценария на филма още през 1983 г., но успява да го завърши и осъществи едва […]

Subscribe US Now