Интимната снимка, която съпругата на Матю Маконъхи сподели

Матю Маконъхи и съпругата му Камила Алвеш бяха много активни в изявите се след жестоката стрелба в училище в родния град на Матю Ювалди, Тексас, която остави 19 жертви през лятото на отминалата година.
Трагедията все още дава отражение върху живота им, но няма как семейството да не продължи напред. Особено когато наистина има повод да празнува. Такъв е десетият рожден ден на най-малкото дете на Маконъхи и Алвеш.
Ливигстън Маконъхи навърши 10 години преди седмици. “Нищо специално. Само ние. На 28 декември Ливингстън имаше рожден ден”, написа 40-годишната бразилка към снимката, на която виждаме момчето да духа свещичките на торта.
Както е обичайно, публикацията на Камила беше на английски и португалски език. Тя благодари на сина си, че я учи всеки ден на нещо ново. Тя и 53-годишният Маконъхи са родители на три деца – Ливингстън, както и 14-годишният Ливай и 13-годишната Вида.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде е Меган Маркъл

Едва ли остана някой на тази земя, който да не е разбрал, че принц Хари издаде книга. И че тя, пряко и непряко, съдържа обвинения към семейството и целия кралски двор на Великобритания. Spare се появи като продължение на документалната поредица Harry & Meghan, която той направи със съпругата си […]