Къде е Меган Маркъл

Едва ли остана някой на тази земя, който да не е разбрал, че принц Хари издаде книга. И че тя, пряко и непряко, съдържа обвинения към семейството и целия кралски двор на Великобритания. Spare се появи като продължение на документалната поредица Harry & Meghan, която той направи със съпругата си за Netflix.
Един въпрос обаче остава на фона на цялата суматоха около излизането на Spare – къде е Меган Маркъл. Както пише кралската коментаторка Сара Вайн в Mail on Sunday, отсъствието й от събитията, свързани с книгата, е много “нехарактерно”.
“Не сме виждали и помен от нея от дни. Което наистина е много нетипично. Обикновено тя никога не напуска мястото си до принц Хари. Практически е като съшита хирургически към него”, пише Вайн.
Според нея Меган не пропуска възможността да демонстрира “блясъка” си, а няма по-добър момент от излизането на дълго чаканите мемоари на съпруга й отново да го направи. Според нея липсата й по време на участията на Хари за представянето на Spare по нищо не напомня обичайното поведение на Маркъл.
News.com.au излизат със своя хипотеза за отсъствието й – според медията херцогинята на Съсекс е твърде вероятно да работи върху собствените си мемоари. Защото двамата със съпруга си са подписали сделка за четири книги с издателство Penguin Random House, първата от които е Spare. И са взели аванс от 20 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След хейта Фики Стораро се напомпа здраво, няма да го познаете СНИМКА

След като феновете на Фики Стораро го нахейтиха сериозно, защото наскоро беше доста далеч от спортната си форма, която демонстрираше дълго време, ето, че той отново се взе в ръце. Поп фолк изпълнителят явно е взел навътре негативните коментари по свои адрес и като видите вече как изглежда, ще се […]

Subscribe US Now