Приключиха ли здравословните мъки на Джеръми Ренър

Навръх 1 януари Джеръми Ренър претърпява доста сериозен инцидент. И по-точно – прегазен е от снегорин докато се опитва да разчисти имота си в Рино, Невада, от натрупалия сняг.
Резултатът от случката, както бихме предположили, не е никак добър. Актьорът получава гръдна травма и ортопедични наранявания и му се налага да бъде опериран.
След първоначалния шок от злополуката той решава да не оставя феновете в неведение за състоянието си. На няколко пъти споделя в Instagram за напредъка във възстановяването си.
На 3 януари, в първата си публикация след новината за хоспитализацията, Джеръми Ренър пише, че благодари за милите пожелания от феновете и изпраща “любов на всички”.
Много от популярните му колеги също му отправят своите пожелания за бързо възстановяване. Освен Крис Евънс и Крис Хемсуърт, публикува и Пол Бетани, който пише: “Обичам те, приятелю. Изпращам ти любов и изцеление.”
Преди почти две седмици пък Джеръми Ренър споделя своя снимка от болничното легло и благодари на медицинския персонал за грижите. Последната новост, която той споделя на Instagram стори е, че му липсва “щастливото място” – най-вероятно домът.
А добрата новина за актьора пристига само няколко часа след това. От самия Джеръми Ренър разбираме, че е изписан от болницата и вече е у дома си. Той се издаде като сподели в Twitter, че е гледал премиерата на втория сезон на Mayor of Kingstown със семейството си вкъщи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Връща се в ефир, ама друг път: Гавазова намери по-доходоносна професия

Носят се слухове, че Биляна Гавазова ще се върне на екран. И не говорим само за участие в “Черешката на тортата”, а въобще да се върне към работата си.  Това се оказа силно преувеличено, тъй като тя се е захванала със съвсем нова професия. Много неочаквано за нея е да […]

Subscribe US Now