Колко натоварено е шведското кралско семейство

Последната седмица се оказа доста активна за шведското кралско семейството. Принцеса Маделейне се върна в Европа за няколко официални посещения, а принц Карл-Филип сподели нова снимка.
На нея 43-годишният принц е заедно със съпругата си – 37-годишната принцеса София, и трите им деца.
“Семейството ни ви пожелава прекрасно лято”, гласи текстът към кадъра, на който ги виждаме седнали на поляна с маргаритки. С тях са тримата им сина – шестгодишният принц Александър, петгодишният принц Габриел и едногодишният принц Юлиан.
По същото време по-малката сестра на принц Карл-Филип принцеса Маделейне е в Германия, където посети немския клон на World Childhood Foundation – фондацията, основана в помощ на деца в риск от майка й кралица Силвия.
Маделейне беше основно във Франкфурт, където се открива поредно защитено жилище за деца, пострадали от сексуално насилие. “Това, което беше невидим, скрит и често отричан проблем, сега е нещо, за което се борим с дружни сили”, казва тя по време на визитата си, според Royal Central.
След посещението си в Германия 40-годишната принцеса Маделейне се върна в Швеция, където със семейството си ще прекарат лятото преди да се върнат във Флорида през септември, където е постоянният им дом.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандална миска копира Николета! Превърна се в нейно копие СНИМКИ

Носителката на титлата „Мис Плеймейт“ Михаела Тодорова упорито копира предшественичката си Николета Лозанова. Михаела сподели видео с идола си, на което се вижда ясно опитът й да заприлича на нея. Михаела (вляво) и Николета Лозанова (вдясно)  Косата, устните, погледът, начинът на обличане изключително много наподобяват този на пловдивчанката. Според фенове в социалните […]