Хари и Меган – отново пренебрегнати

И докато от йорданския кралски двор идват изненадващи новини за сватба, членове на британския потвърдиха новината за кръщене. Разбира се, че става дума за принц Хари, Меган Маркъл и едногодишната им дъщеричка.
Кръщенето на Лилибет-Даяна се е състояло на 3 март в дома на семейството в Калифорния в тесен кръг. “Потвърждавам, че принцеса Лилибет-Даяна беше кръстена на 3 март от архиепископа на Лос Анджелис преподобния Джон Тейлър”, казва представител на Хари и Меган пред People.
Според друг източник на изданието, херцозите на Съсекс са поканили крал Чарлз и кралицата-консорт Камила, както и принц Уилям с Кейт Мидълтън на събитието, но те не са присъствали.
Майката на Меган Маркъл Дория Рагланд обаче е била там, а кръстник на малката Лилибет е близкият приятел на Меган, режисьорът и сценарист Тайлър Пери. Пери е пристигнал в Монтесито с 10-членен госпъл хор.
Лилибет-Даяна Маунтбатън-Уиндзор и по-големият й брат – тригодишният Арчи Маунтбатън-Уиндзор, автоматично станаха принц и принцеса след възкачването на дядо им Чарлз на престола. Тази промяна обаче все още не е отразена на официалния сайт на кралското семейство, където те са просто “господин” и “госпожица”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Тита провокира по бански

Въпреки хладното време навън, не ни пречи да си мечтаем за лято, плаж и безгрижни дни по бански. И докато някои от нас само си мечтаят за тези дни, то други вече ги изживяват.  Точно като Тита, която реши да се отдаде на заслужена почивка на едно от най-подходящите места […]