Как изглежда Марго Купър от Survivor 7 отблизо без грим

В началото на тази седмица в Survivor 7 станахме свидетели на още игри, племенен съвет и напуснали участници.
Всъщност по план с предаването трябваше да се сбогува само едни от номинираните, но по лекарска препоръка преждевременно се наложи да си тръгне и актьорът Филип Буков.
“Очаквах да се върна обратно в играта, но за съжаление се оказа, че имам сърдечен проблем, който се е отключил по време на участието ми в предаването. Ако остана, е възможно той да се задълбочи и да остави отпечатък върху целия ми живот”, коментира той за състоянието си. С тъга се раздели със своите съплеменници и призова те да загърбят своите различия в името на играта.
“Филип е най-пълноценният и най-пълнокръвен играч не само в нашето племе, а в Survivor като цяло. Той е много сетивен, интелигентен, смирен, уравновесен и упорит… тук ние даваме пример на по-млади хора от нас, а Филип е абсолютно достоен пример на подражание”, коментира съотборничката му Снежана.
Другият напуснал състезанието е Марго Купър, също от отбор “Известни”. Освен нея номинирани бяха и Снежана и Божана, но на моделът едва 10.166% от гласовете на зрителите не бяха достатъчни, за да остане в играта.
“Почувствах нашето племе като семейство. Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце. Старах се и дадох всичко от себе си. Най-много ще ми липсват Божана, която тук ми беше като сестра и Жоро, моят защитник”, сподели Марго на сбогуване.
Малко след като напусна острова, тя се включи в Instagram профила си, за да сподели някои от моментите си в състезанието, както и своя снимка, на която е без грим. В описанието към сторито тя пише, че кадърът е без филтър и обработка.
Вярно е, че по време на Survivor имаме възможност да видим как изглеждат участниците, когато нямат условията да се суетят, като Марго Купър също не е изключение. За първи път след предаването обаче тя показва лицето си естествено толкова отблизо.
Освен това в текста към снимката тя споделя още, че бавно възстановява сили, но племето ѝ вече ѝ липсва. “Нямам търпение да споделя преживяването си с всички вас”, завършва Марго Купър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивайла Бакалова изплака мъката си, загубила е дете

Бившата миска наруши мълчанието си и разказа за майчинството. Носителката на титлата „Мис България“ Ивайла Бакалова е специален гост в студиото на шоуто „Търси се“ тази неделя по bTV. Моделът и бизнес дама отдавна не дава интервюта за личния си живот, но ето че проговори за емоциите в най-щастливия период […]