Габи, абитуриентката с най-скъпия бал, бърка закуски СНИМКА 18+

Габриела Якуб, която преди години се прочу като абитуриентката с най-скъпия бал у нас, днес върти здравословни закуски за изненада на мнозина.

Идеята на красавицата дошла още преди да завърши гимназия и всичко се случило покрай кутията й с храна, която носела редовно в училище.
“Още бях 11-12 клас, бяха решила, че трябва да се храня по различен начин, за да мога да поддържам формата, която искам, и така всяка сутрин си бърках чия с овесено мляко. За всички беше странно, но бяха заинтригувани от не толкова популярните храни”, споделя пред “Телеграф” Габи.

Красавицата е щастлива, че с времето е успяла да убеди много хора да се хранят по този начин. Рецептите в менюто са изготвени от нея с помощта на майка ѝ, която също е добър кулинар. Силата им е в така наречените „здравословни чаши“, които съдържат различни комбинации натурални съставки, между които овес, чиа, спирулина, лимец, киноа, използват се плодове и естествени подсладители.
Най-любимата й рецепта е десерт „Сахара“, който е базиран на ориенталския вкус на Габи. Включва в себе си фурми, бадеми, йогурт, екзотична канела и, разбира се, щипка любов.
Красавицата споделя, че здравословното хранене е важно не е само за външния вид, но и за общото състояние на тялото. Ограничила е захарта, брашно и мазнините. “Това е познато на теория и лесно за запомняне,  но трябва да се прилага и на практика”, казва Габи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Войната между Мони и Габи в "Ергенът" се пренесе и навън... СНИМКИ

Словесната война между Габриела Бланко и Мони Зенгинер от “Ергенът” продължава с пълна сила. И по всичко изглежда, че скоро няма да затихне. А какво делят двете, освен самочувствие, разберете в следващите редове. Макар бели-денс танцьорката да напусна шоуто, тя продължава да сипе огън и жупел по своя враг № 1 […]