Вулгарният танц на Никол Шерцингер, който феновете ѝ осъждат

От профила в Instagram на Никол Шерцингер научихме, че беше решила да прекара коледните празници в компанията на най-близките си у дома – Хаваи. От качените снимки разбрахме, че е посрещнала изгрева на Коледа на висока скала, от която гледката е наистина изумителна, както и че е била в компанията на сестра си Кеала. И въпреки топлото време, настроението е било подобаващо коледно.
Едно от най-забележителните изживявания несъмнено се оказа влизането с лодка в океана, където Никол Шерцингер е успяла да види делфини, акули и дори кит.
И докато на Коледа Никол беше решила да си почива, да се наслаждава на ценно време с най-близките си хора и да бъде в синхрон с природата, то на Нова година певицата събуди своята парти душа и се впусна в луд купон.
Отново от профилите ѝ в социалните мрежи научаваме как точно е прекарала в новогодишната нощ. Е, в компанията на любимия ѝ Том Евънс, разбира се.
“Честита Нова година, прекрасници. С пожелание за мирна, просперираща и целеустремена 2023 г.”, пише Никол под един от кадрите, на който позират изключително елегантни с половинката ѝ.
Певицата обаче не пропусна да сподели и едно видео, на което я виждаме да туърква шеметно в разгара на партито. Провокативният ѝ танц стана причина за разпалени коментари. И докато някои от феновете ѝ я поздравяват за купонджийския дух, то много други открито я критикуват.
“Това е толкова вулгарно. В днешно време хората нямат никакво уважение към себе си”, написа един от последователите ѝ. Друг добави: “Никол, харесвам те, но не мислиш ли, че това е малко прекалено.” “Не си тийнейджър, а жена на 40+, спри да се излагаш”, написа трети. А това е само малка част от целия хейт, който се изля по нейн адрес.
По всичко личи, че негативните коментари не са повлияли на певицата, защото клипчето все още гордо заема своето място Instagram страницата ѝ. И да си признаем, Никол постигна своето – отново накара всички да говорят за нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирина Шейк в 21 факта

Днес, 6 януари, рожден ден празнува руският модел Ирина Шейк. Източник: Lifestyle.bg